Partner.al kërkon një Agjent Shitjesh/Preseller përgjegjës për zonën e Lushnjes, Fierit dhe Beratit, për një kompani distribucioni e cila operon me pakicë dhe shumicë në fushën e produkteve të kujdesit shtëpiak.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për zonën e Lushnjes, Fier dhe Berat;
 • Viziton çdo pikë shitje në zonën sipas programit ditor;
 • Të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdueshme marrëdhëniet me klientët;
 • Prezanton në mënyrë profesionale produktet tek klientët;
 • Kontrollon gjendjen e stokut në cdo pikë që viziton;
 • Identifikon nevojat e klientëve;
 • Jep propozime për përmbushjen e kërkesave të klientit;
 • Monitoron procesin e porosive dhe bashkëpunon ngushtë me të gjitha departamentet përgjegjëse
  deri në mbërritjen e tyre tek klienti;
 • Zbaton me përpikmëri detyrat e përcaktuar nga eprori.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Një vit eksperiencë pune në distribucion;
 • Të zotëroj leje drejtimi automjeti (klasi B);
 • Të jetë me vendbanim në Fier-Lushnjë.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme:
rekrutime@partner.al
ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al.

Add Comment