Partner.al kërkon një Shef Kuzhine Internacionale për një ndër restorantet më me emër të momentit.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Është përgjegjës për të gjitha aktivitetet që lidhen me kuzhinën;përfshin krijim menu, Menaxhimine stafit të kuzhinës, dizenjimin e pjateve etj.
  • Kryen të gjitha porositë
  • Përcjell dhe monitoron freskinë dhe cilësinë e lëndëve të para ushqimore
  • Udhëheq dhe/ose delegon trajnimin në vendin e punës – përmirëson aftësitë e vartësve

Kualifikimet/Kërkesat:

  • Të njoh Kuzhinën Internacionale
  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme teknologjike ose kualifikime në fushën e gastronomisë.
  • Të ketë ekperencë pune minimalisht 3 vjet .

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar
CV-in në adresën e mëposhtme:
rekrutime@partner.al
ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga
Partner.al.

Add Comment