Partner.al kërkon një Agjent Shitjesh për zonën e Tiranës për një kompani e cila distributon Pije cilësore Alkolike.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgjegjës për zonën e Tiranës;
 • Viziton pikat e zonës sipas programit ditor;
 • Të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdueshme marrëdhëniet me
  klientët;
 • Prezanton në mënyrë profesionale produktet tek klientët;
 •  Kontrollon gjendjen e stokut në cdo pikë që viziton;
 • Identifikon nevojat e klientëve;
 • Jep propozime për përmbushjen e kërkesave të klientit;
 • Monitoron procesin e porosive dhe bashkëpunon ngushtë me të gjitha departamentet   përgjegjëse deri në mbërritjen e tyre tek klienti;
 • Zbaton me përpikmëri detyrat e përcaktuar nga eprori.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm;
 • Një vit eksperiencë pune në distribucion(preferohen profile pune të ngjashme);
 • Të zotërojë leje drejtimi automjeti (klasi B);
 • Të jetë me vendbanim në Tiranë.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment