Agjent Shitjesh X-Van

Partner.al kërkon një Agjent Shitjesh X-Van në Tiranë, për një kompani të sukesseshme distribucioni e cila operon në treg prej 15 vitesh.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgjegjës për një zone të Tiranës;
 • Viziton çdo pikë shitje sipas programit ditor;
 • Të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdueshme marrëdhëniet me klientët;
 • Prezanton në mënyrë profesionale produktet tek klientët;
 • Kontrollon gjendjen e stokut në çdo pikë që viziton;
 • Identifikon nevojat e klientëve;
 • Jep propozime për përmbushjen e kërkesave të klientit;
 • Monitoron procesin e porosive dhe bashkëpunon ngushtë me të gjitha departamentet përgjegjëse deri në mbërritjen e tyre tek klienti;
 • Përgjegjës për standartet Merchandising;
 • Të zbatojë me përpikmëri detyrat e përcaktuar nga eprori.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
 • Një vit eksperiencë pune në profil të ngjashëm;
 • Njohje shumë të mirë të zonave të ndryshme të Tiranës;
 • Të zotërojë leje drejtimi automjeti (klasi B);
 • Vendbanimi : Tiranë.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar
CV-in në adresën e mëposhtme:
rekrutime@partner.al
Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga
Partner.al.

Add Comment