Shitëse në showroom

Partner.al kërkon Shitëse në Showroom në Tiranë për një kompani të sukseshme retail që operon në fushën e hidrosanitareve.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve;
 • Të ndjekë proceset e punës si i janë përcaktuar në udhëzimet në lidhje me politikave
 • të kompanisë;
 • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë
 • Mosha 30-35 vjec;
 • Të jetë person i shkathët, elokuent dhe i komunikueshëm;
 • Të njohë programet financiare;
 • Të bashkëpunojë ne grup;
 • Ekspeienca në retail përbën avantazh;
 • Aftësi në mbylljen e shitjes.
 •  

  Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

  Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga
  Partner.al.

  Add Comment