Partner.al kërkon një Asistent Magazinier në Tiranë,për një kompani lider në tregtimin me shumicë dhe pakicë të veglave të punës si edhe aksesorëve që lidhen me to.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Eshtë pergjegjës për përgatitjen e porosive të klienteve dhe kujdeset per mosdëmtimin e mallit;
  • Merret me ngarkim dhe shkarkim të mallit ne cdo rast;
  • Kryen sistemimin e mallit në magazinë në cdo rast;
  • Kryen kontrollin e mallit që del dhe hyn në magazine, bashkë me përgjegjësin e magazinës;
  • Respekton rregullat e brendshme të magazinë;

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

  • Të ketë përfunduar Arsimin e mesëm;
  • Të posedojë leje drejtimi automjeti;
  • Preferohet të perdorë pirunin;
  • Te jete i aftë të punoje në grup;
  • Mosha e preferuar: 20-35 vjec.

Të gjithë  kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dergoni CV-në tuaj.Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment