Partner.al kërkon një Shofer Taksie për një Hotel prestigjioz të sapo hapur në një zonë shumë të preferuar në Tiranë.  

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Shoqëron klientët në destinacionet e kërkuara;
  • Koordinon transportin e klientëve;
  • Kujdeset për parkimin e hotelit;
  • Kujdeset për mirëmbajtjen e mjeteve të transportit të hotelit nga ana mekanike dhe higjenike;
  • Ndërmer dhe zbaton detyra të tjera që I ngarkohen.

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

  • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm;
  • Të disponojë leje drejtimi të kategorisë B;
  • Te jetë I komunikueshëm me klientet dhe me koleget;
  • Te jete I perkushtuar dhe fleksibel;
  • Njohja e gjuhës Angleze përbën avantazh.

Të gjithë  kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dergoni CV-në tuaj.Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment