Partner.al kërkon Social Media Manager, për një klient I cili menaxhon një Bar-Restorant në një nga zonat më të frekuentuara  të Tiranës.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Ideon dhe zhvillon strategjite e marketingut në rrjetet sociale;
 • Gjeneron,modifikon, publikon dhe shpërndan përmbajtjet ditore (foto,vidio,lajmerime për zhvillimin e eventeve;
 • Mbikqyr dizajnin dhe mirëmban rrjetet sociale;
 • Qëndron i përditesuar me përdorimin e teknologjive aktuale dhe trendet në mediat sociale,matjet dhe aplikacionet e dizajnit;

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

 • Të ketë ketë kryer arsimin e lartë ;
 • Të ketë ide kreative në krijimin e foto dhe vidio;
 • Të ketë njohuri bazë të photoshopit dhe programeve të ngjashme editimi (photo/video/text)
 • Te ketë eksperiencë në përgatitjen e prezantimeve te subjekteve apo produkteve në rrjetet sociale;
 • Të ketë aftësi shume te mira organizative, komunikimi, si dhe për të punuar në grup;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Të ketë mbi 1 vit eksperiencë në marketingun online.

Të gjithë  kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dergoni CV-në tuaj.Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment