Partner.al kërkon një Menaxher/e Dyqani në Lushnje për një kompani, lider në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtëpiake.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgjegjës për të dorëzuar planin vjetor të xhiros dhe fitimit;
 • Menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të arritur objektivat dhe për të sigurur rendiment;
 • Menaxhimi i niveleve të stoqeve sipas buxhetit dhe marrja e vendimeve kyce për kontrollin e stokut;
 • Mbledhja, filtrimi dhe dërgimi i porosive ditore;
 • Organizimi i trajnimeve për stafin e shitjes;
 • Organizimi i promocioneve në nivel dyqani;
 • Kontrolli i shpenzimeve operative mujore;
 • Organizimi i takimeve sistematike me Supervizorët Operacional dhe stafin e shitjes;
 • Kujdesi për paraqitjen dhe ndjeshmeria për paraqitjen e jashtme dhe të brëndeshme të dyqanit.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë ,profili Ekonomik/Administrim Biznes;
 • Të ketë eksperiencë pune minimalisht 3 vite në fushën e shitjeve;
 • Të ketë eksperiencë në menaxhimin e stafit të shitjes;
 • Të ketë njohuri të programeve Microsoft Office (Excel/Word/PPT)
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës  Angleze;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi ,negocimi, analitike dhe observuese;
 • Të jetë i/e vetëmotivuar dhe i/e organizuar;

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al
Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al.

Add Comment