Partner.al kërkon një Agjent/e Shitje X-Van në Tiranë,për një klient të suksesshëm  që operon në fushën e distribucionit të kafesë.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgjegjës për një zone të Tiranës;
 • Viziton çdo pikë shitje sipas programit ditor;
 • Të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdueshme marrëdhëniet me klientët;
 • Prezanton në mënyrë profesionale produktet tek klientët;
 • Kontrollon gjendjen e stokut në cdo pikë që viziton;
 • Identifikon nevojat e klientëve;
 • Jep propozime për përmbushjen e kërkesave të klientit;
 • Monitoron procesin e porosive  deri në mbërritjen e tyre tek klienti;
 • Zbaton me përpikmëri detyrat e përcaktuara nga eprori.

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

 •  E domosdoshme eshte të ketë përfunduar arsimin e lartë;
 • Mbi 2 vite eksperiencë pune të ngjashme;
 •  Njohje shumë të mirë të zonave të ndryshme  të Tiranës;
 • Të jetë person i shkathët dhe energjik;
 • Aftësi shumë të mira organizative dhe komunikuese;
 • Gjuhët e huaja përbëjnë avantazh;
 • Të zotëroj leje drejtimi të kategorisë B;

Të gjithë  kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dergoni CV-në tuaj.Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment