Partner.al kërkon një Operatore Finance në Tiranë, për një kompani të suksesshme distribucioni produktesh kozmetike dhe parukerie.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgjegjëse për arkëtimin ditor të klientëve, agjentëve të shitjes dhe dyqaneve të kompanisë;
 • Përgjegjëse për përpilimin e dokumentave përkatëse të arkës dhe menaxhimi i detyrimeve të klientëve;
 • Përditëson sistemet e brendshme me të dhëna financiare dhe databazën e kompanisë;
 • Përgjegjëse për inventarizimin e produkteve të kompanisë;
 • Mbajtja e marrëdhënieve me klientët dhe furnitorët;
 • Kryen detyra të tjera në Departamentin e Financës.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë mbaruar studimet universitare për Financë Kontabilitet;
 • Eksperiencë pune 3 vite në profil të ngjashëm;
 • Njohuri të mira të paketës MS Office dhe Financa 5;
 • Aftësi të mira menaxheriale dhe organizative;
 • Aftësi të mira kalkuluese dhe analitike;
 • Etikë pune dhe përpikmëri.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment