Partner.al kërkon një Menaxher Shitjesh B2B në Tiranë, për një kompani e cila operon në fushën e shitblerjes së veglave të punës.

Detyrat dhe përgjegjësitë:  

 • Punon në bashkëpunim me stafin e shitjes për arritjen e objektivave individuale;
 • Kryen kërkime tregu të vazhdueshme mbi klientë potencial dhe konkurrencën;
 • Gjeneron telefonata te vazhdueshme për të zhvilluar takime me klientë potencial;
 • Përmbush takime të vazhdueshme me klientë të rinj dhe bën follow-up të tyre deri në mbylljen e kontratave;
 • Gjeneron kontrata të reja shitje duke shtuar portofolin e klienteve të kompanisë;

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë mbaruar shkollën e lartë në një nga degët Menaxhim Biznesi, Informatikë Ekonomike, Shkenca Sociale, Marketing ose degë të ngjashme me këto;
 • Të ketë eksperiencë në shitje B2B jo me pak se dy vjet;
 • Të ketë ambicje dhe aftësi të mira komunikuese dhe negociuse.
 • Të jetë i përkushtuar dhe me disiplinë në punë;
 • Të ketë referenca të mira nga punët e mëparshme përmes personave përgjegjës në fushën e shitjes;
 • Të disponojë leje drejtimi automjeti të kategorisë B;

Të gjithë  kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dergoni CV-në tuaj.Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment