Partner.al kërkon Përfaqsues/e Shitjesh në Showroom në Tiranë për një klient, i cili operon në fushën e tregtimit, shitjes me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektroshtëpiake.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve;
 • Krijon komunikimin me klientët, kupton interesin e tyre, i prezanton dhe i sygjeron produktet për të cilat ai është i interesuar;
 • Sigurohet për përmbushjen e standarteve vizuale të showroom-it në përputhje me standartet e kompanisë;
 • Realizon aktivitetin e shitjes me qëllim arritjen e objektivave të paracaktuara;
 • Të ndjekë proceset e punës si i janë përcaktuar;
 • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
 • Të ketë eksperiencë në shitje, retail përbën avantazh;
 • Të jetë person i shkathët, elokuent dhe i komunikueshëm;
 • Të ketë njohuri të gjuhës Italiane dhe Angleze;
 • Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

  Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

  Add Comment