Partner.al kërkon një Shitëse Showroom në Durrës, për një klient i cili operon në sektorin e shitjes së produkteve kancelarike dhe Sistemeve të Sigurisë.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve;
  • Krijon komunikimin me klientët, kupton interesin e tyre, i prezanton dhe i sygjeron produktet për të cilat ai është i interesuar;
  • Përgjegjëse për shitjet në dyqan;
  • Të ndjekë proceset e punës si i janë përcaktuar;
  • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.

Kualifikimet/Kërkesat:

  • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm, arsimi i lartë përbën avantazh;
  • Të ketë eksperiencë në shitje;
  • Të jetë person i shkathët, korrekt dhe i komunikueshëm;
  • Të bashkëpunojë në grup;
  • Njohja e gjuhës Angleze përben avantazh.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment