Partner.al kërkon Konsulent/e Shitjesh në Showroom në qytetin e Durrësit, për një klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit të materialeve të ndërtimit, bojrave dhe materialeve për arredimin e ambjenteve të brendshme dhe të jashtme.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve;
 • Të ndjekë proceset e punës të përcaktuar në udhëzimet, në lidhje me politikat e kompanisë;
 • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
 • Të jetë person i shkathët, elokuent dhe i komunikueshëm;
 • Të ketë aftësi bashkëpunimi në grup;
 • Të ketë aftësi bindëse dhe negociuese;
 • Ekspeienca në retail përbën avantazh;
 • Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

  Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al.

  Add Comment