Partner.al kërkon një Analist/e të Dhënash në Tiranë, për një kompani prodhimi e cila operon prej 6 vitesh në treg.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Ndjek dhe analizon urdhër porosinë nga furnitori te klienti;
 •  Monitoron dhe raporton mbi gjendjen dhe lëvizjet e stokut në magazinë;
 • Ndjek dhe koordinon marrëdhëniet e kompanisë me furnitorët;
 • Analizon konsumin e lëndëve të para;
 • Analiza dhe raporte të ndryshme sipas nevojës së departamentit.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Diplomë Universitare në një nga degët e Fakultetit Ekonomik;
 • Minimumi dy vite eksperiencë pune në përpunimin e të dhënave dhe analiza;
 • Aftësi të mira analitike;
 • Njohuri të shumë të mira të paketës Microsoft Office, aftësi të avancuara në përdorimin e Excel;
 • Njohuri të gjuhës Angleze;
 •  Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe punës në grup;
 • Aftësi për të përballuar stresin dhe presionin në punë.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment