About Us

Ju na zgjidhni, Ne ju japim zgjidhjen!

Partner.al është një kompani e cila ofron konsulencë në sektorin e shitjeve, përzgjedhje stafi për biznese në të gjithë Shqipërine & trajnime në të gjitha fushat e shitjes.Eksperienca shumë vjeçare e stafit të saj në sektorin e shitjeve dhe njohja shumë e mirë e tregut shqiptar dhe rajonal, përben një nga bazat kryesore mbi të cilat Partner.al do të mbështetet për të ofruar shërbimet e saj.Partner.al i ofron bizneseve mjetet e nevojshme në mënyrë që të shtojnë vlerën duke u fokusuar në rezultate, produktivitet, cilësi, & kënaqësinë e klientit.

Rezultate

Partner.al i ofron bizneseve mjetet e duhura për rezultate më të mira duke u fokusuar në produktivitet, cilësi dhe në pajtimin me pritshmëritë e klientit.

Vizioni

ecim përpara

Ne aspirojmë të jemi kompani lider në Përzgjedhjen e Stafit, Trajnimeve në shitje dhe Konsulences në Shqipëri duke qenë se jemi një kompani e orientuar drejt klientit.

Vlerat dhe kontributet

Ne jemi të përkushtuar në maksimizimin e fitimit për klientët tanë duke përmirësuar performancën e tyre në mënyrë të vazhdueshme.

Fuqia e njerëzve

Fokusi për ne është fuqia e njerëzve si qeliza kryesore e kompanisë.

Misioni ynë

KUSH JEMI?

Ne jemi një kompani e orientuar drejt klientit dhe aktivitet tona janë të fokusuara në sigurimin e rezultateve më të mira tek klientët tanë.

QËLLIMI YNË?

Ne jemi të hapur të ndajmë njohuritë tona mbi strukturimin dhe implementimin e procedurave me klientët tanë.

MISIONI YNË

Misioni ynë është të promovojmë sukses tek klientët, duke ofruar shërbimrekrutimi cilësor dhe shërbime të tjera në fushën e burimeve njerëzore.

VLERAT TONA

Zbuloni më tepër se çfarë na bën ne unik.

Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}