delivery

Shpërndarës Motorrist

Shpërndarës Motorrist

Partner.al kërkon një Shpërndarës Motorrist në Tiranë, për një kompani e cila operon në fushën e importit dhe eksportit të bojrave industriale për mobillje. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Tërheqja e produkteve nga magazina; Dërgimi i produkteve në destinacionin e përcaktuar nga kompania; Përgjigjësi mbi mjetet e dorëzuara nga kompania; Menaxhim i rutit ditor; Përgjegjësi mbi produktet në mënyrë që të mos…

Read more

Pozicione Pune në Lindjen e Mesme

Pozicione Pune në Lindjen e Mesme

Partner.al kërkon të punësoj kandidatë në Lindjen e Mesme për një projekt një mujor : Pozicionet:  Marangoz Usta për shtrim parketi; Punëtor për veshje murale; Kërkesat dhe Benefitet: Të kenë eksperiencë pune në profile të ngjashme; Kërkohen persona të komunikueshëm dhe të përgjegjshëm. Akomodimi dhe transporti i mundësuar nga kompania; Pagesë shumë e kënaqshme. Të gjithë kandidatët e interesuar mund…

Read more

Shpërndarës Porosish

Shpërndarës Porosish

Partner.al kërkon një Shpërndarës Porosish në Tiranë, për një klient i cili operon prej 20 vitesh në fushën e distribucionit në industrinë e FMCG. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Tërheqja e produkteve nga magazina; Dërgimi i produkteve në destinacionin e përcaktuar nga kompania; Përgjigjësi mbi mjetet e dorëzuara nga kompania; Menaxhim i rutit ditor; Përgjegjësi mbi produktet në mënyrë që të mos…

Read more

Delivery, Korçë

Delivery, Korçë

Partner.al kërkon një Delivery në Korçë, për një kompani të suksesshme që operon në fushën e produkteve të pastrimit profesional. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Tërheqja e produkteve nga magazina; Dërgimi i produkteve në destinacionin e përcaktuar nga kompania; Përgjigjësi mbi mjetet e dorëzuara nga kompania; Menaxhim i rutit ditor; Përgjegjësi mbi produktet në mënyrë që të mos dëmtohen gjatë transportit. Kualifikimet/Kërkesat: Diplomë…

Read more