Inxhinier

Inxhinier Mekanik ose Mekatronik

Inxhinier Mekanik ose Mekatronik

Partner.al kërkon një Inxhinier Mekanik ose Mekatronik në Tiranë, për një klient i cili ofron shërbimet e mirëmbajtjes dhe riparimit të makinerive në fushën industriale. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Supervizon, organizon, implementon punën në të gjitha proceset; Asiston dhe regjistron proceset e punës, që fokusohen kryesisht ne kryerjen e sherbimeve të Mirëmbajtjes dhe Riparimeve të Mjeteve Industriale të përpunimit të ngarkesave si Vinca…

Read more

Project consultant

Project consultant

Partner.al is currently recruiting a Project consultant for a successful Austrian company specialized in door, window and security systems. Duties and Responsibilities: Reach project work goals in Albania; Development of project work in Albania; Project solution support architect and electro planners in Albania; Technical presentation with Architects; Technical presentation in seminars for electro planners. Qualifications and Skills: Education: Technical education…

Read more

Inxhinier

Inxhinier

Partner.al kërkon një Inxhinier në Tiranë, për një kompani të suksesshme konstruksioni. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Do të jetë pjesë e grupit të projektimit në projektet kryesisht për pajisjet frigoriferike për dyqane, magazina etj ; Ka marrëdhënie të drejtëpërdrejtë me klientët; Kupton dhe skicon shumë mirë skica në dobi të klientëve; Si dhe detyra të tjera që do t’i caktohen. Kualifikimet/Kërkesat:…

Read more

Project consultant

Project consultant

Partner.al is currently recruiting a Project consultant for a successful Germany company specialized in door, window and security systems. Duties and Responsibilities: Reach project work goals in Albania; Development of project work in Albania; Project solution support architect and electro planners in Albania; Technical presentation with Architects; Technical presentation in seminars for electro planners. Qualifications and Skills: Education: Technical education…

Read more

Project consultant (part-time)

Project consultant (part-time)

Partner.al is currently recruiting a Project consultant (part-time) for a successful Foreign company specialized in door, window and security systems. Duties and Responsibilities: Reach project work goals in Albania; Development of project work in Albania; Project solution support architect and electro planners in Albania; Technical presentation with Architects; Technical presentation in seminars for electro planners. Qualifications and Skills: Education: Technical education…

Read more

Inxhinier Mekanik

Inxhinier Mekanik

Partner.al kërkon një Inxhinier Mekanik në Tiranë, për një kompani të suksesshme konstruksioni. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Do të jetë pjesë e grupit të projektimit në projektet të ndryshme; Ka marrëdhënie të drejtëpërdrejtë me klientët; Kupton dhe skicon shumë mirë skica në dobi të klientëve; Si dhe detyra të tjera që do t'i caktohen. Kualifikimet/Kërkesat: Diplomë e Fakultetit, Dega Inxhinieri Mekanike;…

Read more

Inxhinier Mekanik-Elektrik

Inxhinier Mekanik-Elektrik

Partner.al kërkon një Inxhinier Mekanik-Elektrike në Tiranë, për një kompani të suksesshme konstruksioni. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Do të jetë pjesë e grupit të projektimit në projektet të ndryshme Ka marrëdhënie të drejtëpërdrejtë me klientët Kupton dhe skicon shumë mirë skica në dobi të klientëve Si dhe detyra të tjera që do i caktohen. Kualifikimet/Kërkesat: Diplomë e Fakultetit, Dega Inxhinieri Elektrike…

Read more