vacancies

 Account Manager

 Account Manager

Partner.al kërkon një Account Manager në Tiranë, për një klient i cili operon në tregun Shqipëtar prej 16 vitesh në fushën e marketingut, promocionit dhe PR. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Realizimi i objektivave të (vendosura nga kompania). Njohja shumë e mire e tregut dhe shfrytezimi optimal i mundësive që ofron ky treg. Ndjekja e ecurisë së kompanive dhe shërbimeve që ofrojnë konkurrentet;…

Read more

 Account Manager

 Account Manager

Partner.al kërkon një Account Manager në Tiranë, për një klient i cili operon në tregun Shqipëtar prej 16 vitesh në fushën e marketingut, promocionit dhe PR. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Realizimi i objektivave të (vendosura nga kompania). Njohja shumë e mire e tregut dhe shfrytezimi optimal i mundësive që ofron ky treg. Ndjekja e ecurisë së kompanive dhe shërbimeve që ofrojnë konkurrentet;…

Read more

 Account Manager

 Account Manager

Partner.al kërkon një Account Manager në Tiranë, për një klient i cili operon në tregun Shqipëtar prej 16 vitesh në fushën e marketingut, promocionit dhe PR. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Realizimi i objektivave të (vendosura nga kompania). Njohja shumë e mire e tregut dhe shfrytezimi optimal i mundësive që ofron ky treg. Ndjekja e ecurisë së kompanive dhe shërbimeve që ofrojnë konkurrentet;…

Read more

Menaxher Shitjesh për Zonën e Tiranës

Menaxher Shitjesh për Zonën e Tiranës

Partner.al kërkon një Menaxher Shitjesh në Tiranë, për një kompani të suksesshme që operon në fushën e distribucionit të kafesë. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Sigurohet që të zbatohen procedurat e miratuara nga administratori i kompanisë; Mirëmbajtja dhe menaxhimi i marrëdhënieve me klientët; Zbulon dhe vjen me propozime konkrete për  trajnim dhe zhvillim të Staff-it; Mirëmbajtja e marrëdhënieve me distributorët; Përpilimi i raporteve…

Read more

Agjent Shitjesh Pre-Seller

Agjent Shitjesh Pre-Seller

Partner.al kërkon një Agjent Shitjesh Pre-Seller në Tiranë, për një kompani të suksesshme distribucioni produktesh kozmetike dhe parukerie. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për menaxhimin  e një zone të caktuar dhe ndjekja e marrëdhënieve me klientët; Të realizoj planin dhe prezencën e produkteve të vendosura nga kompania në zonën e tij; Të njohë në mënyrë të shkëlqyer produktet e kompanisë, si dhe produktet…

Read more