Tag: agjent shitjesh pre-sales shkoder

Agjent/e Shitjesh Pre-Sales Shkodër

Agjent/e Shitjesh Pre-Sales Shkodër

Partner.al kërkon një Agjent/e Shitjesh Pre-Sales në Shkodër, për një klient i cili operon prej 20 vitesh në treg në distribuimin e produkteve ushqimore. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës/e për menaxhimin  e një zone të caktuar dhe ndjekja e marrëdhënieve me klientët; Përgjegjës/e për mirëmbajtjen e rrjetit ekzitues të klientëve duke u kujdesur për nevojat e tyre dhe merr porositë ditore të bëra nga…

Read more