Tag: agjente shitjesh

Agjente Shitjesh

Agjente Shitjesh

Partner.al kërkon një Agjente Shitjesh në Tirane, për një kompani prestigjoze ndërkombëtare, e cila operon në tregtimin e mobiljeve. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Analizon nevojat e klientëve dhe bashkëpunon me ta për zgjidhjen e nevojave te tyre; Merr porositë tek klientët ekzistues dhe i informon për produktet që kompania ofron; Viziton pikat e shitjes të zonës që mbulon sipas programit ditor;…

Read more