Tag: blerjesh

Koordinator/e Blerjesh

Koordinator/e Blerjesh

Partner.al kërkon një Koordinator Blerjesh në Tiranë,për një kompani të suksesshme e cila operon në fushën e tregtimit të mobiljeve. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Njeh mirë gamën e produkteve që mbulon; Kryen porositë për produkte tek furnitorët dhe ndjek statusin e porosisë në sistemin e furnitorit perkatës; Përcakton dhe propozon çmimet optimale të blerjes, është pjesë e diskutimeve dhe vendosjes së…

Read more