Tag: booking

Specialist/e Booking

Specialist/e Booking

Specialist/e Booking Partner.al kërkon një Specialist/e Booking në Tiranë, për një kompani të sukesseshme që operon në fushën e Booking.  Kualifikimet/Kërkesat:  Arsim i lartë; Njohje shumë e mirë e gjuhës italiane dhe angleze; Disponibilitet full time; Aftësi shumë të mira komunikuese; Përbëjnë avantazh persona të cilët kanë eksperiencë në fushën e turizmit. Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të…

Read more