Tag: delivery

Delivery, Korçë

Delivery, Korçë

Partner.al kërkon një Delivery në Korçë, për një kompani të suksesshme që operon në fushën e produkteve të pastrimit profesional. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Tërheqja e produkteve nga magazina; Dërgimi i produkteve në destinacionin e përcaktuar nga kompania; Përgjigjësi mbi mjetet e dorëzuara nga kompania; Menaxhim i rutit ditor; Përgjegjësi mbi produktet në mënyrë që të mos dëmtohen gjatë transportit. Kualifikimet/Kërkesat: Diplomë…

Read more