Tag: gazetari

Kryeredaktor/e

Kryeredaktor/e

Partner.al kërkon një Kryeredaktor/e në Tiranë, për një revistë të re me fokus ekonomik. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Leximi dhe vlerësimi i artikujve përpara botimit; Planifikimi i kontenteve për tu botuar dhe ndërveprimi me autoritetet mësipër për aprovim; Të sigurojë që afatet kohore respektohen; Të sygjerojë ndryshime në projekte kurdoherë që është e nevojshme; Koordinimi i punëve në departamente të ndryshme…

Read more