Tag: HoReCa

Menaxher Shitjesh HoReCa

Menaxher Shitjesh HoReCa

Partner.al kërkon një Menaxher Shitjesh HoReCa në Tiranë, për një kompani të suksesshme që operon në fushën e distribucionit të kafesë. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Menaxheri i Shitjeve është përgjegjës për organizimin dhe drejtimin e stafit që ka në përgjegjesi; Shtimin dhe zhvillimin e kontratave të reja për klientë në segmentin HORECA me fokus të vecantë në KAFE Espresso; Hapjen e negociatave me…

Read more