Tag: i pergjithshem

Menaxher i Përgjithshëm

Menaxher i Përgjithshëm

Partner.al kërkon një Menaxher të Përgjithshëm në Tirane, për një kompani për një kompani që operon në fushën e distribucionit të kafesë. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Sigurohet që të zbatohen procedurat e miratuara nga administratori i kompanisë; Organizimi i punës me Menaxherët e zonave; Zbulon dhe vjen me propozime konkrete për trajnim dhe zhvillim të Staff-it; Mirëmbajtja e marrëdhënieve me distributorët; Përpilimi…

Read more

Menaxher i Përgjithshëm

Menaxher i Përgjithshëm

Partner.al kërkon një Menaxher të Përgjithshëm në Tirane, për një kompani që operon prej 13 vitesh në fushën e distribucionit te  kafesë dhe produkteve të tjera të konsumit. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Organizimi i punës me Menaxherët e zonave. Lëvizja në qytete të ndryshme ku kompania ka punonjësit e saj, dhe kontrolli i punës së tyre. Organizimi i takimeve me klientët potenciale. Mbështetja…

Read more