Tag: inxhinier kantieri

Inxhinier Kantieri

Inxhinier Kantieri

Partner.al kërkon një Inxhinier Kantieri në Tiranë, për një kompani të suksesshme ndërtimi, e cila operon në treg prej 12 vitesh. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Kontrollin e punimeve në përputhje me projektin, specifikimet teknike dhe KTZ, si dhe kushtet e sigurisë së shëndetit e jetës në punë; Suporton në përgatitjen e kontratave të punimeve duke plotësuar specifikimet e punimeve, afatet etj;…

Read more