Tag: Inxhinier Mjedisi

Inxhinier

Inxhinier

Partner.al kërkon një Inxhinier në Tiranë, për një kompani të suksesshme konstruksioni. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Do të jetë pjesë e grupit të projektimit në projektet kryesisht për pajisjet frigoriferike për dyqane, magazina etj ; Ka marrëdhënie të drejtëpërdrejtë me klientët; Kupton dhe skicon shumë mirë skica në dobi të klientëve; Si dhe detyra të tjera që do t’i caktohen. Kualifikimet/Kërkesat:…

Read more