Tag: Këshilltar/e IT

Këshilltar/e IT

Këshilltar/e IT

Partner.al kërkon një Këshilltar/e IT në Tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e mikrofinancimit. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Të ofrojë këshilla strategjike dhe rekomandime në përdorimin e teknologjisë për të arritur qëllimet dhe objektivat e institucionit; Të monitorojë dhe ofrojë këshilla mbi iniciativat në departamentin e IT dhe të bashkëpunojë me stafin e brendshëm teknik; Të ofrojë këshilla…

Read more