Tag: korce

Menaxher Shitjesh për Zonën e Korcës

Menaxher Shitjesh për Zonën e Korcës

Menaxher Shitjesh për Zonën e Korcës Partner.al kërkon Menaxher Shitjesh për Zonën e Korcës për një kompani të sukesseshme distribucioni e cila operon në treg prej 15 vitesh. Menaxheri Rajonal është përgjegjës për administrimin dhe mbarëvajtjen e punës në zonën që mbulon. Ndihmon në planifikimin dhe zhvillimin e strategjive të shitjes dhe marketingut. Udhëheq, organizon dhe kontrollon strukturat vartëse dhe bashkëpunon…

Read more