Tag: marketing

Digital Marketing Specialist

Digital Marketing Specialist

Partner.al kërkon një Digital Marketing Specialist në Tiranë, për një kompani, e cila operon në shitjen me pakicë të veshjeve për brande ndërkombëtare, në qendrën tregtare TEG. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Planifikon dhe ekzekuton të gjithë marketingun dixhital, përfshirë SEO / SEM, bazën e të dhënave të marketingut, postën elektronike, rrjetet sociale dhe fushatat marketing; Dizenjon, ndërton dhe mirëmban rrjetet sociale të kompanisë; Mat dhe…

Read more

Arkëtare

Arkëtare

Partner.al kërkon Arkëtare në Tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit të materialeve të ndërtimit, bojrave dhe materialeve për arredimin e ambjenteve të brendshme dhe të jashtme. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjëse për arkëtimin ditor të klientëve në filial; Përgjegjëse për përpilimin e dokumentave përkatëse të arkës dhe menaxhimi i detyrimeve të klientëve; Përditëson sistemet…

Read more

Menaxher/e Marketingu

Menaxher/e Marketingu

Partner.al kërkon një Menaxher/e Marketingu në Tiranë, për një klient i cili operon prej 20 vitesh në fushën e distribucionit në industrinë e FMCG. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për udhëheqjen e departamentit të marketingut, duke ndërtuar marrëdhënie të forta me partnerët dhe stafin e punës; Harton dhe monitoron planin vjetor të marketingut, i cili detajon aktivitetet e vitit që përkojnë…

Read more

Menaxher/e Marketingu

Menaxher/e Marketingu

Partner.al kërkon një Menaxher/e Marketingu në Tiranë, për një klient me 25 vite eksperiencë në prodhimin dhe distribucionin e produkteve ushqimore në tregun e Ballkanit. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për udhëheqjen e departamentit të marketingut, duke ndërtuar marrëdhënie të forta me partnerët dhe stafin e punës; Harton dhe monitoron planin vjetor të marketingut, i cili detajon aktivitetet e vitit që…

Read more

Drejtor Marketingu

Drejtor Marketingu

Partner.al kërkon një Drejtor Marketingu në Tiranë, për një klient me 25 vite eksperiencë në prodhimin dhe distribucionin e produkteve ushqimore në tregun e Ballkanit. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për udhëheqjen e departamentit të marketingut, duke ndërtuar marrëdhënie të forta me partnerët dhe stafin e punës; Harton dhe monitoron planin vjetor të marketingut, i cili detajon aktivitetet e vitit që…

Read more

Menaxher/e Marketingu

Menaxher/e Marketingu

Partner.al kërkon një Menaxher/e Marketingu në Tiranë, për një klient me 25 vite eksperiencë në prodhimin dhe distribucionin e produkteve ushqimore në tregun e Ballkanit. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për udhëheqjen e departamentit të marketingut, duke ndërtuar marrëdhënie të forta me partnerët dhe stafin e punës; Harton dhe monitoron planin vjetor të marketingut, i cili detajon aktivitetet e vitit që…

Read more

Specialist/e Marketingu

Specialist/e Marketingu

Partner.al kërkon një Specialist/e Marketingu në Tiranë, për një klient me eksperiencë 13 vjecare në prodhimin dhe distribucionin e pijeve energjike dhe freskuese . Detyrat dhe përgjegjësitë:  Jep suportin e tij në rishikimin e procedurës marketing mbi bazën e eksperiencës së përditshme ne përputhje me kerkesat e departamentit dhe  kompanisë; Do të jetë pjesë e grupit për hartimin dhe monitorimi i…

Read more

Specialist/e Marketingu, Korçë

Specialist/e Marketingu, Korçë

Partner.al kërkon një Specialist/e Marketingu në Korçë, për një kompani të suksesshme që operon në fushën e shërbimeve për hoteleri turizëm. Detyrat dhe përgjegjësitë: Ndihmon ne pergatitjen edhe implementimin per hartimin e strategjise dhe buxhetit marketing. Jep suportin e tij në rishikimin e procedurës marketing mbi bazën e eksperiencës së përditshme ne përputhje me kerkesat e departamentit dhe  kompanisë; Do të pjesë…

Read more