Tag: menaxher marketingu

Menaxher/e Marketingu

Menaxher/e Marketingu

Partner.al kërkon një Menaxher/e Marketingu, për një klient i cili operon në fushën e distribucionit  në industrinë e FMCG. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Përgatitja e strategjive të marketingut; Analizon trendetet e tregut dhe rekomandon ndryshime në strategjitë e marketingut dhe zhvillimit të biznesit bazuar në analizat dhe feedback-un; Përgatit dhe shpërndan buxhetin e marketingut; Mbikëqyr krijimin dhe realzimin e njoftimeve për…

Read more

Menaxher/e Marketingu

Menaxher/e Marketingu

Partner.al kërkon një Menaxher/e Marketingu në Tiranë, për një kompani të suksesshme shitjesh retail të artikujve për fëmijë dhe aksesorë shtëpie. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Përgatitja e strategjive të marketingut; Analizon trendetet e tregut dhe rekomandon ndryshime në strategjitë e marketingut dhe zhvillimit të biznesit bazuar në analizat dhe feedback-un; Përgatit dhe shpërndan buxhetin e marketingut; Mbikëqyr krijimin dhe realzimin e…

Read more