Tag: menaxhere zyre

Menaxhere Zyre

Menaxhere Zyre

Partner.al kërkon një Menaxher/e Zyre në Tiranë, për një klient i cili operon në fushën e trajtimeve estetike. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Menaxhon operacionet ditore të sallonit, përfshirë procedurat e hapjes dhe mbylljes, si dhe oraret/turnet e stafit në varësi. Mbikqyr sjelljen e stafit dhe ruan komunikimin me klientet; Menaxhon çdo ditë rezervimet dhe oraret për klintet; Hedh të dhënave në programin excel…

Read more