Tag: merchandiser

Junior Software Developer

Junior Software Developer

Partner is a Human Resources, Staff Training & Business Consultancy company located in Tirana. We collaborate with a wide range of companies in Albania, conducting interviews and recruiting candidates. We are looking to recruit a Junior Software Developer for an American Company This position requires advanced conversational English language skills. Tech Stack • C#, ASP.NET Core, ML.Net • Node Red…

Read more

Merchandiser

Merchandiser

Partner.al kërkon një Merchandiser në Tiranë, për një klient i cili operon prej 20 vitesh në treg në distribuimin e produkteve ushqimore. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Të arrijë ekspozim dominues për produktet e brandit duke maksimalizuar dukshmërinë dhe hapësirën e produkteve në rafte; Siguron informacione për gjendjen e stokut, si dhe informacione të nevojshme për dukshmërin e produkteve; Në kërkim të vazhdueshëm…

Read more

Merchandiser

Merchandiser

Partner.al kërkon një Merchandiser në Durrës, për një klient i cili operon prej 20 vitesh në treg në distribuimin e produkteve ushqimore. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Të arrijë ekspozim dominues për produktet e brandit duke maksimalizuar dukshmërinë dhe hapësirën e produkteve në rafte; Siguron informacione për gjendjen e stokut, si dhe informacione të nevojshme për dukshmërin e produkteve; Në kërkim të vazhdueshëm…

Read more