Tag: mikrofinance

Specialist/e i Riskut Operacional

Specialist/e i Riskut Operacional

Partner.al kërkon një Specialist/e i Riskut Operacional në Tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e mikrofinancimit. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për të kontrolluar, mbledhjen, përpunimin, administrimin dhe vlerësimin e ngjarjeve të lidhura me Riskun Operacional; Përgjegjës për kryerjen e të gjithë proçeseve që lidhen me Riskun Operacional; Të llogarisë dhe të monitorojë limitet e KRI-ve; Përgjegjës për njohjen…

Read more