Tag: montator mekanik

Montator Mekanik

Montator Mekanik

Partner.al kërkon një Montator Mekanik në Tiranë, për një klient i cili operon në furnizimin me shumicë dhe pakicë të materialeve elektrike.   Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për identifikimin e parregullsive në pajisje dhe konstruksione të ndryshme mekanike; Kryen punimet, mirëmban dhe riparon në pajisjet elektromekanike; Ndjekja dhe monitorimi i ecurisë së pajisjeve; Kualifikimet/Kërkesat: Të ketë përfunduar arsimin e mesëm…

Read more