Tag: operatore finance

Operator/e Finance

Operator/e Finance

Partner.al kërkon një Operatore Finance, për një klient të suksesshëm  që operon në fushën e distribucionit të kafesë. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për marrjen e porosive nga klientët; Përgatitjen e faturave të shitjes; Regjistrimin në sitemin financiar të faturave të shitjes dhe kontrollin e tyre; Kryen hedhjen e fletë daljeve në sistem; Përgjegjës për plotësimin e  faturave TVSH dhe hedhjen…

Read more

Operator/e Finance Lezhë

Operator/e Finance Lezhë

Partner.al kërkon Operator/e Finance në Lezhë, për një klient me 10 vite eksperiencë në fushën e distribucionit. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për marrjen e porosive nga klientët; Përgatitjen e faturave të shitjes; Regjistrimin në sitemin financiar të faturave të shitjes dhe kontrollin e tyre; Kryen hedhjen e fletë daljeve në sistem; Përgjegjës për plotësimin e  faturave TVSH dhe hedhjen e…

Read more