Tag: pergjegjes automjetesh

Përgjegjës/Administrator Automjetesh

Përgjegjës/Administrator Automjetesh

Partner.al kërkon një Përgjegjës/Administrator Automjetesh në Tiranë,për një klient i cili operon prej 18 vitesh në fushën e distribucionit të importit në industrinë e FMCG. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Mbajtja në  gjëndje pune të  mjeteve motorike nëpermjet inspektimeve dhe testimeve të automjeteve dhe mjeteve të  tjera motorike ose jo; Kompletimi i preventivit te mirëmbajtjes si p.sh, probleme motorike, nderrimi i vajit, i…

Read more