Tag: prodhim

Përgjegjës/e Prodhimi në Shtypshkronjë

Përgjegjës/e Prodhimi në Shtypshkronjë

Partner.al kërkon një Përgjegjës/e Prodhimi në Tiranë për një shtypshkronjë me aktivitet kryesor prodhimin e produkteve si : fletore të formateve të ndryshme, blloqe, rulona kasash, fletore vizatimi, dosje etj. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Organizon detyrat dhe përgjegjësitë në repartin e prodhimit; Organizon procesin e prodhimit mbi bazën e planit të shitjeve dhe kapacitetit të makinerive; Organizon dhe koordinon planin e punës…

Read more

Përgjegjës/e Prodhimi

Përgjegjës/e Prodhimi

Partner.al kërkon një Përgjegjës/e Prodhimi në Tiranë për një shtypshkronjë me aktivitet kryesor prodhimin e produkteve si : fletore të formateve të ndryshme, blloqe, rulona kasash, fletore vizatimi, dosje etj. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Organizon detyrat dhe përgjegjësitë në repartin e prodhimit; Organizon procesin e prodhimit mbi bazën e planit të shitjeve dhe kapacitetit të makinerive; Organizon dhe koordinon planin e punës…

Read more