Tag: punetore

Pozicione Pune në Lindjen e Mesme

Pozicione Pune në Lindjen e Mesme

Partner.al kërkon të punësoj kandidatë në Lindjen e Mesme për një projekt një mujor : Pozicionet:  Marangoz Usta për shtrim parketi; Punëtor për veshje murale; Kërkesat dhe Benefitet: Të kenë eksperiencë pune në profile të ngjashme; Kërkohen persona të komunikueshëm dhe të përgjegjshëm. Akomodimi dhe transporti i mundësuar nga kompania; Pagesë shumë e kënaqshme. Të gjithë kandidatët e interesuar mund…

Read more