Tag: recepsionist online

Recepsionist/e Online

Recepsionist/e Online

Partner.al kërkon Recepsionist/e Online në Tiranë, në gjuhën Italiane, për një kompani të suksesshme turistike. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Zhvillon dhe mirëmban marrëdhëniet me klientët; Përgjegjëse për tju përgjigjur thirrjeve hyrëse; Rezervon shërbimet që i nevojiten klientit; U jep zgjidhje problematikave të klientëve; Të jetë i/e aftë të menaxhoj kërkesat duke qartësuar informacionin e dëshiruar nga klientët; Të informojë klientët në…

Read more