Tag: teknik it

Teknik IT

Teknik IT

Partner.al kërkon një Teknik IT në Tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e IT dhe Sistemeve të Sigurisë. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për instalimin e rrjeteve kompjuterike ose CCTV; Përgjegjës për instalimin e sistemeve  të ndryshme në grup ose në varesi të punimeve; Përgjegjës për riparime paisjesh komjuterike apo paisje zyre në servisin e kompanisë; Përgjegjës për…

Read more