Tag: teknik montimi

Teknik Montimi

Teknik Montimi

Partner.al kërkon një Teknik Montimi, për një klient i cili operon në projektimin/ prodhimin e produkteve promocionale dhe reklamave. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Njeh lidhjet dhe prerjet e produkteve të metalit për prodhimin e mëtejshëm; Planifikon dhe analizon punën mbi lidhjet e saldimit; Kryen aktivitete të saldim në përputhje me planet e punës të miratuara; Ndjek udhëzimet e përcaktuara nga përgjegjësi;…

Read more