Partner.al kërkon një Arkitekt/e në Tiranë, për një klient i cili operonë në sektorin e prodhimit dhe shitjes së konstruksioneve metalike.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgatitja e planimetrive, renderave, detajeve në përputhje me kriteret e projektit dhe kërkesat e klientit;
 • Ti ofroje klienteve nje shërbim të kompletuar duke konceptuar arredimin e dyqaneve, marketeve dhe magazinave;
 • Të zhvilloj materiale grafike në programet Photoshop, AutoCad, etj, per nje paraqitje sa me te qarte vizuale te projekteve qe kerkon klienti;
 • Realizon ndjekjen me rigorozitet te punimeve, dhe mbylljen e tyre ne kohe dhe cilesine me te larte.
 • Ndjekja e kerkesave te klientit, dhe zbatimi i tyre ne projekt;
 • Kryen detyra të tjera që mund t’i ngarkohen gjate procesit te punes.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë përfunduar studimet e larta, dega Arkitekturë
 • Të ketë aftesi të mira kompjuterike në përdorimin e programeve – AutoCad , SketchUp 3D, Adobe photoshop, Microsoft office.
 • Eeksperience te ngjashme së paku 3 vite, përbën avantazh;
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
 • Të jetë i aftë të punojë në grup;
 • Të jetë energjik/e, të ketë iniciativë dhe kreativitet;
 • Të ofroj ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës, dhe të ketë vëmendje të përkushtuar ndaj detajeve;

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al
Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al.

Add Comment