Arkitekturë

Graphic Designer

Graphic Designer

Partner.al kërkon një Graphic Designer për një kompani lider në tregtimin me shumicë dhe pakicë të veglave të punës si edhe aksesorëve që lidhen me to. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Të zhvilloj materiale grafike print si broshura, fletëpalosje, katalogë e materiale të tjera të lidhura me brandin e shoqërisë, projektet/shërbimet, si edhe fushata specifike; Të zhvilloj materiale elektronike si banera online, email marketing,…

Read more

Agjent/e Shitjesh Durrës

Agjent/e Shitjesh Durrës

Partner.al kërkon një Agjent/e Shitje në Durrës, për një kompani që operon në fushen e distribucionit të Produkteve të Konsumit dhe Verave Franceze. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Përgjegjës për menaxhimin e një zone të caktuar dhe ndjekja e marrëdhënieve me klientët; Përgjegjës për ndjekjen e debive në zonën që mbulon; Të realizoj planin dhe distribucionin e produkteve; Të njohë në mënyrë të shkëlqyer…

Read more

Sanitare

Sanitare

Partner.al kërkon një  Sanitare për një klient i cili menaxhon një Bar-Cafe në një nga zonat më të frekuentuara  të Tiranës. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjëse për sigurimin e pastertisë së përgjithshme dhe rregullin estetik të ambienteve të Barit; Përgjegjëse për mbajtjen e të gjitha pajisjeve dhe materialeve të pastrimit në një gjëndje pune të sigurt; Përgjegjëse për monitorimin dhe raportimin për…

Read more

Agjent/e Shitjesh X-Van

Agjent/e Shitjesh X-Van

Partner.al kërkon një Agjent/e Shitje X-Vannë Tiranë,për një klient të suksesshëm që operon në fushën e distribucionit të kafesë. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për një zonë të Tiranës; Viziton çdo pikë shitje sipas programit ditor; Të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdueshme marrëdhëniet me klientët; Prezanton në mënyrë profesionale produktet tek klientët; Kontrollon gjendjen e stokut…

Read more

Agjent/e Shitjesh

Agjent/e Shitjesh

Partner.al kërkon një Agjent/e Shitje në Tiranë, për një kompani që operon në fushen e distribucionit te Verave Franceze. Detyrat dhe përgjegjësitë:  • Përgjegjës për menaxhimin e një zone të caktuar dhe ndjekja e marrëdhënieve me klientët; • Të realizoj planin dhe distribucionin e produkteve; • Të njohë në mënyrë të shkëlqyer produktet e kompanisë, si dhe produktet e konkurrentëve;…

Read more

Agjent/e Shitjesh

Agjent/e Shitjesh

Partner.al kërkon një Agjent/e Shitje për zonen e Durrësit dhe Tiranës, për një kompani që operon në fushen e distribucionit te produkteve të konsumit. Detyrat dhe përgjegjësitë: • Përgjegjës për menaxhimin e një zone të caktuar dhe ndjekja e marrëdhënieve me klientët; • Të realizoj planin dhe distribucionin e produkteve; • Të njohë në mënyrë të shkëlqyer produktet e kompanisë,…

Read more

Graphic Designer & IT

Graphic Designer & IT

Partner.al kërkon një Graphic Designer & IT për një kompani lider në tregtimin me shumicë dhe pakicë të veglave të punës si edhe aksesorëve që lidhen me to. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Të zhvilloj materiale grafike print si broshura, fletëpalosje, katalogë e materiale të tjera të lidhura me brandin e shoqërisë, projektet/shërbimet, si edhe fushata specifike; Të zhvilloj materiale elektronike si banera…

Read more

Menaxher Shitjesh

Menaxher Shitjesh

Partner.al kërkon një Menaxher Shitjesh në Tiranë, për një agjensi prestigjoze eventesh. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Krijimi i databazës së klientëve duke u bazuar në strategjinë e kompanisë; Promovimi i marrëdhënieve me klientët duke kuptuar dhe  plotësuar nevojat e tyre; Menaxhimi i portofolit të klientëve duke mbajtur marrëdhenie afat-gjata me ta;  Zhvillimi i klienteve të rinj duke përdorur rrjetin e klientëve ekzistues…

Read more

Kamariere

Kamariere

Partner.al kërkon një Kamariere për një Bar prestigjoz në Tiranë. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Pergjegjëse për realizimin e kërkesave të klientëve në kohë dhe me cilësi maksimale; Përgjegjëse për mirëpritjen dhe shoqërimin e klientëve në tavolinë;  Përgjegjëse për mirëmbajtjen higjenike dhe  sistematike të karrigeve dhe tavolinave në ambjentin e Barit; Kualifikimet e kërkuara për pozicionin: Te ketë përfunduar arsimin e mesëm; E…

Read more

Menaxher Shitjesh HoReCa

Menaxher Shitjesh HoReCa

Partner.al kërkon një Menaxher Shitjesh HoReCa në Tiranë, për një klient i cili operon prej 18 vitesh në fushën e distribucionit të importit në industrinë e FMCG. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Vendos objektivat e shitjes duke parashikuar dhe zhvilluar kuotat e shitjeve vjetore per rajonin/territorin qe mbulon, duke projektuar volumin e pritshem te shitjeve; Menaxhimi i zones të caktuar ; i supervizoreve…

Read more