vacancies

Menaxher/e Shitjesh B2B në Kosovë

Menaxher/e Shitjesh B2B në Kosovë

Partner.al kërkon një Menaxher/e Shitjesh B2B në Kosovë, për një kanal privat televiziv Shqiptar i cili operon gjithashtu në tregun e Kosovës prej 10 vitesh. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Realizimi i objektivave të (vendosura nga kompania); Njohja shumë e mire e tregut dhe shfrytëzimi optimal i mundësive që ofron ky treg; Ndjekja e ecurisë së kompanive dhe shërbimeve që ofrojnë konkurrentet;…

Read more

Visual Merchandiser

Visual Merchandiser

Partner.al kërkon një Visual Merchandiser në Tiranë, për një kompani të suksesshme shitjesh retail të artikujve për fëmijë dhe aksesorë shtëpie. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Planifikon, krijon dhe ekzekuton strategjinë e përgjithshme vizuale të biznesit për pikat retail në Tiranë, Kosovë, Maqedoni; Përkujdeset për ekspozimin e produkteve sipas standardeve të dyqanit për të tërhequr sa më shumë vizitor; Krahason fushata të…

Read more

Specialist/e Marketingu

Specialist/e Marketingu

Partner.al kërkon një Specialist/e Marketingu në Kosovë, për një kanal privat televiziv Shqiptar i cili operon gjithashtu në tregun e Kosovës prej 10 vitesh. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Realizimi i objektivave të (vendosura nga kompania); Njohja shumë e mire e tregut dhe shfrytëzimi optimal i mundësive që ofron ky treg; Ndjekja e ecurisë së kompanive dhe shërbimeve që ofrojnë konkurrentet; Kujdesi…

Read more

Menaxher Shitjesh për Zonën e Durrësit

Menaxher Shitjesh për Zonën e Durrësit

Partner.al kërkon një Menaxher Shitjesh në Durrës, për një kompani të suksesshme që operon në fushën e distribucionit të kafesë. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Sigurohet që të zbatohen procedurat e miratuara nga administratori i kompanisë; Mirëmbajtja dhe menaxhimi i marrëdhënieve me klientët; Zbulon dhe vjen me propozime konkrete për trajnim dhe zhvillim të Staff-it; Mirëmbajtja e marrëdhënieve me distributorët; Përpilimi i raporteve…

Read more

Recepsionist/e

Recepsionist/e

Partner.al kërkon një Recepsionist/e për një Hotel prestigjioz me vendodhje në Dhermi, vetëm për sezonin e verës. Detyrat dhe përgjegjësitë:  I shërben klientëve sipas kërkesave të tyre dhe sigurohet që klientët të marrin shërbimin maksimal; Ndërton raporte të mira me të gjithë klientet  për ti ndihmuar ata rreth kërkesave dhe ankesave; U siguron qëndrim të rehatshëm dhe të këndshëm klienteve; Ndërmerrë detyra…

Read more

Agjent Shitjesh Pre-Seller

Agjent Shitjesh Pre-Seller

Partner.al kërkon një Agjent Shitjesh Presales në Tiranë, për një kompani të suksesshme distribucioni produktesh kozmetike dhe parukerie. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për menaxhimin  e një zone të caktuar dhe ndjekja e marrëdhënieve me klientët; Të realizoj planin dhe prezencën e produkteve të vendosura nga kompania në zonën e tij;  Të njohë në mënyrë të shkëlqyer produktet e kompanisë, si…

Read more

Menaxher/e Blerjesh

Menaxher/e Blerjesh

Partner.al kërkon një Menaxher/e Blerjesh në Tiranë, për një klient i cili operon në fushën e tregtimit te mobiljeve. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Njeh mirë gamën e produkteve që mbulon; Kryen porositë për produkte tek furnitorët dhe ndjek statusin e porosisë në sistemin e furnitorit perkatës; Përcakton dhe propozon çmimet optimale të blerjes, është pjesë e diskutimeve dhe vendosjes së çmimeve;…

Read more

Menaxher Shitjesh Preseller

Menaxher Shitjesh Preseller

Partner.al kërkon një Menaxher Shitjesh Preseller në Tiranë, për një klient i cili operon prej 19 vitesh në fushën e distribucionit  në industrinë e FMCG.  Detyrat dhe përgjegjësitë:  Menaxhimi i shitjeve ne një zone të caktuar dhe agjentëve që do të ketë në varësi; Menaxhimi i shitjeve në klientët e mëdhenj, zgjerimi i tregut dhe rritja e nivelit të shitjeve sipas objektivave;…

Read more

Menaxher Shitjesh

Menaxher Shitjesh

Partner.al kërkon një Menaxher Shitjesh në Tiranë, për një klient i cili operon prej 18 vitesh në fushën e distribucionit të importit në industrinë e FMCG. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Vendos objektivat e shitjes duke parashikuar dhe zhvilluar kuotat e shitjeve vjetore per rajonin/territorin qe mbulon, duke projektuar volumin e pritshem te shitjeve; Menaxhimi i zones të caktuar ; i supervizoreve te shitjes…

Read more

Shofer Taksie

Shofer Taksie

Partner.al kërkon një Shofer Taksie për një Hotel prestigjioz të sapo hapur në një zonë shumë të preferuar në Tiranë. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Shoqëron klientët në destinacionet e kërkuara; Koordinon transportin e klientëve; Kujdeset për parkimin e hotelit; Kujdeset për mirëmbajtjen e mjeteve të transportit të hotelit nga ana mekanike dhe higjenike; Ndërmer dhe zbaton detyra të tjera që I ngarkohen. Kualifikimet e…

Read more