Tag: menaxher projekti

Menaxher/e Projekti

Menaxher/e Projekti

Partner.al kërkon një Menaxher/e Projekti në Tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e IT dhe Sistemeve të Sigurisë. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për promovimin dhe menaxhimin e ciklit të shitjeve për produktetet e kompanisë;  Përgjegjës për kërkime në terren dhe kontaktimin me  klientët të rinj. Paraqet propozime konkrete teknike për plotesimin e nevojave të klientave; Të arrijë objektivat e…

Read more

Menaxher/e Projekti

Menaxher/e Projekti

Partner.al kërkon një Menaxher/e Projekti në Tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit te pllakave, parketeve dhe hidrosanitareve. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për promovimin dhe menaxhimin e ciklit të shitjeve për produktetet e kompanisë tek projektet e ndryshme të ndërtimeve, rezidenciale dhe komerciale;  Përgjegjës për kërkime në terren dhe kontaktimin me  klientët të rinj. Paraqet propozime…

Read more