Tag: Menaxher Shitjesh Preseller

Menaxher Shitjesh Preseller

Menaxher Shitjesh Preseller

Partner.al kërkon një Menaxher Shitjesh Preseller në Tiranë, për një klient i cili operon prej 19 vitesh në fushën e distribucionit  në industrinë e FMCG.  Detyrat dhe përgjegjësitë:  Menaxhimi i shitjeve ne një zone të caktuar dhe agjentëve që do të ketë në varësi; Menaxhimi i shitjeve në klientët e mëdhenj, zgjerimi i tregut dhe rritja e nivelit të shitjeve sipas objektivave;…

Read more